Zoek

Bereidingen en recepten

Het geheime ingrediënt voor élk succesrecept? Vandemoortele natuurlijk! Ontdek hier welke lekkere én makkelijke gerechten je kunt bereiden met onze producten.

Filter op

Stoemp met tuinkruiden

Met aardappelen kan je alle kanten op. En met een smeuïge puree maak je echt iedereen blij. De standaard kruiding met peper, zout...

Hummus met pittige kruidenolie

Krijg je gasten over de vloer of wil je zelf genieten van een film met wat lekkere snacks? Tortilla chips met een zelfgemaakte...

Frisse witloofsla met mandarijn en appel

Wie zegt dat je in de herfst niet kan genieten van een fris slaatje? Witloof is de topper van de herfst. Is rauwe witloof soms...

Carpaccio van koolrabi

Een heerlijk zomers slaatje met de uitgesproken smaak van geitenkaas. De druiven verzachten het geheel door er een zoete twist...

Zoete aardappelen -  Patates douces

Tempura van zoete aardappel

Knapperig finger food is altijd een hit bij jong én oud. Tempura, een typisch Japans gerecht, kan je op veel verschillende...

Gebakken zalm met olijven en kappertjes

Broccolini, dat zijn geen kleine broccoli’s, maar een kruising tussen broccoli en een Chinese koolsoort. Wel even lekker als...

Gemarineerde courgettes met mozzarella

Op zoek naar een lekker bijgerecht voor bij de barbecue? De gele courgettes smaken hetzelfde als de groene en zorgen voor een...

Aardappel-erwtenrosti met kruidendip

Heb je nog een restje erwten in huis? Maak er deze lekkere variant op de gekende aardappeltosti mee. Heb je gasten? Verras ze met...

Erwtenpuree met knoflook en munt

Wil je ’s middags eens iets anders eten dan alweer een boterham met kaas of ham? Een originele lunch, snel en gemakkelijk klaar...

Oliebollen met appeltjes

Weet je nog, toen je vroeger naar de kermis ging en als afsluiter een groot pak oliebollen deelde met je familie of vrienden?...

Spaghetti met olie/knoflook en verse kuiden

Soms moet het snel gaan, net op het moment dat je bijna niets meer in huis hebt. In weinig tijd en met weinig ingrediënten een...

Tomaat farci met bulgur en Parmezaanse kaas

Tomaat farci: traditioneel zijn dat tomaten gevuld met gehakt. Maar waarom niet eens een variant zonder vlees en boordevol...

aubergine-oven

Gegrilde aubergines met mozzarella

Wie zegt dat ovenschotels zwaar moeten zijn? Heerlijk boordevol groenten en zo gemakkelijk te maken. Lekker gekruid, je waant je...

Groene omelet met tuinkruiden

Niets zegt toch meer “lente” dan de heerlijke smaak van knapperig gebakken asperges? Verwerk de fijne groene asperges in een...

Homemade muëslirepen

Ze zijn populair als gezond tussendoortje. En waarom zou je ze in de winkel kopen als je ze even gemakkelijk zelf kan maken? Het...