Zoek

Thai beef salad

Deze frisse Thai beef salad is perfect in balans dankzij het zoete van de mango en het pikante van de spicy yogorette en de chilivlokken. Hou je eerder van medium spicy? Laat de chilivlokken dan achterwege. Serveer met rijst, rijstnoedels of gewoon met wat brood. 

Hippe Dips
30 minuten

Ingredients

Aantal personen 4

400
g

steak

1
mango
1
limoen
1
rode ui
50
g

rucola

Chilivlokken

Vandemoortele® Yogorette Spicy

Bereiding

  1. Bak de steak saignant en laat afkoelen. Snij de steak vervolgens in fijne reepjes.
  2. Snij de rijpe mango en de ui in blokjes en meng met het sap van de limoen.
  3. Vul een kommetje met rucola. Leg de plakjes vlees er vervolgens bovenop.
  4. Werk af met de mangosalsa. Breng verder op smaak met de spicy yogorette en de chilivlokken.