Ingrediënten
Aantal personen 2
1/2 rode ui
250
      
                
            g
      
        
        krieltjes
200
      
                
            g
      
        
        dunne groene bonen
6
      
                
        
        plakjes ontbijtspek
1
      
                
        
        Handvol walnoten
200
      
                
            g
      
        
        gekookte doperwten
2
      
                
        
        eieren
Peterselie
Vandemoortele Dressing Mosterd op Grootmoeders Wijze
Bereiding
- Kook de krieltjes 12 minuten of tot ze gaar zijn. Halveer ze.
- Kook de bonen 5–8 minuten, giet af en spoel af met koud water. Kook de eieren tegelijk mee gedurende 5 minuten.
- Spoel de eieren met koud water en pel ze.
- Snijd de rode ui in fijne ringen en hak de peterselie.
- Bak het ontbijtspek krokant in een droge pan.
- Meng aardappelen, bonen, erwten, Vandemoortele Dressing Mosterd op Grootmoeders Wijze en peterselie in een kom.
- Dresseer met ui, spek, walnoten en gehalveerde eieren.
 
             
          