Ingredients
Aantal personen 4
300
g
(gekleurde) pasta
150
g
radijs
2
tomaten
1
el
bieslook
3
el
Vandemoortele® Mayonaise met citroen
200
g
maïs
1
komkommer
1
el
peterselie
3
el
Griekse yoghurt
Peper en zout
Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen van de verpakking. Spoel vervolgens de pasta af met koud water.
- Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer en snijd in kleine blokjes. Snijd ook de radijsjes en tomaten in kleine blokjes.
- Spoel de maïs goed af en voeg vervolgens alle groenten samen met de pasta.
- Voeg ook de Griekse yoghurt, mayonaise, peterselie, look en bieslook toe. Breng verder op smaak met peper en zout.
- Roer goed door elkaar en versier met een restje verse peterselie.
TIP: Voeg hamblokjes toe aan de pastasalade voor extra smaak en een hartige twist.