Ingrediënten
Aantal personen 2
1
      
                
        
        kleine zoete aardappel
½ tl paprikapoeder
2
      
                
        
        runderhamburgers
2
      
                
        
        hamburgerbroodjes
1/2 witte ui
2
      
                
        
        plakjes cheddar kaas
1
      
                
        
        tomaat
2
      
                
        
        grote augurken
1
      
                
        
        handjevol rucola
Vandemoortele Mayonaise met citroen
Bereiding
- Snijd de zoete aardappel in schijfjes van 1 cm, leg ze op een bakplaat en meng met Vandemoortele Arachideolie, zout, peper en paprikapoeder.
- Rooster 15 à 20 minuten in de oven op 180–200°C tot ze krokant zijn.
- Druk de rundsburgers plat met een spatel, bak ze in een pan met wat Vandemoortele Arachideolie tot ze mooi bruin zijn.
- Leg een plakje kaas op elke burger en laat even smelten.
- Snijd de ui, tomaat en augurk in plakjes.
- Beleg het broodje met Vandemoortele Mayonaise met citroen, burger, kaas, groentjes en rucola.
 
             
          