Zoek
Smash Burger

SMASH Burger

Smash Burger

Proef deze knapperige, sappige smaakbom die je smashend achterlaat. 
Afgetopt met Vandemoortele Mayonaise met citroen voor die frisse kick. 
Geen gewone burger. Dit is smullen met hoofdletter S.

Fijne Krokantjes
30 minuten

Ingrediënten

Aantal personen 2

1

kleine zoete aardappel

½ tl paprikapoeder

2

runderhamburgers

2

hamburgerbroodjes

1/2 witte ui

2

plakjes cheddar kaas

1

tomaat

2

grote augurken

1

handjevol rucola

Vandemoortele Mayonaise met citroen

Bereiding

  1. Snijd de zoete aardappel in schijfjes van 1 cm, leg ze op een bakplaat en meng met Vandemoortele Arachideolie, zout, peper en paprikapoeder.
  2. Rooster 15 à 20 minuten in de oven op 180–200°C tot ze krokant zijn.
  3. Druk de rundsburgers plat met een spatel, bak ze in een pan met wat Vandemoortele Arachideolie tot ze mooi bruin zijn.
  4. Leg een plakje kaas op elke burger en laat even smelten.
  5. Snijd de ui, tomaat en augurk in plakjes.
  6. Beleg het broodje met Vandemoortele Mayonaise met citroen, burger, kaas, groentjes en rucola.