Ingredients
Aantal personen 4
200
g
tonijn in eigen nat (blik)
75
g
Vandemoortele® Mayonaise met ei
1
el
sriracha
1
lente-ui
1
rijpe avocado
1
kleine wortel
Waterkersblaadjes
200
g
bruine rijst
4
volkoren wrap van 25 cm
2
el
rijstazijn
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed afkoelen.
- Snijd de wortel in kleine reepjes (julienne). Verdeel de avocado in dunne plakjes en hak de lente-ui fijn.
- Combineer de tonijn, mayonaise, sriracha en lente-ui in een middelgrote kom.
- Meng de rijstazijn onder de afgekoelde rijst in een kleinere kom.
- Verdeel een kwart van het tonijnmengsel over een wrap. Voeg vervolgens ook de rijst, waterkers, avocado-plakjes en wortelreepjes toe. Rol op en snijd de wrap in kwarten of in de helft. Herhaal met de resterende vulling en wraps.