Ingrediënten
Aantal personen 4
200
      
                
            g
      
        
        tonijn in eigen nat (blik)
75
      
                
            g
      
        
        Vandemoortele® Mayonaise met ei
1
      
                
            el
      
        
        sriracha
1
      
                
            lente-ui
      
        
        
      1
      
                
            rijpe avocado
      
        
        
      1
      
                
            kleine wortel
      
        
        
      Waterkersblaadjes
200
      
                
            g
      
        
        bruine rijst
4
      
                
            volkoren wrap van 25 cm
      
        
        
      2
      
                
            el
      
        
        rijstazijn
Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat goed afkoelen.
 - Snijd de wortel in kleine reepjes (julienne). Verdeel de avocado in dunne plakjes en hak de lente-ui fijn.
 - Combineer de tonijn, mayonaise, sriracha en lente-ui in een middelgrote kom.
 - Meng de rijstazijn onder de afgekoelde rijst in een kleinere kom.
 - Verdeel een kwart van het tonijnmengsel over een wrap. Voeg vervolgens ook de rijst, waterkers, avocado-plakjes en wortelreepjes toe. Rol op en snijd de wrap in kwarten of in de helft. Herhaal met de resterende vulling en wraps.