Zoek

Wrap met zalm, appel en rode kool

Zin in een smaakbon? De combinatie van deze bearnaisesaus met gerookte zalm en frisse groentjes zorgt voor een heerlijke smaakbeleving voor een snelle lunch of lichte avondmaaltijd. Smakelijk!

 

Echte Smaakmakers
15 minuten

Ingrediënten

Aantal personen 2

6
el

Vandemoortele dressing Bearnaise

2

protein wraps (volkoren)

80
g

rode kool, fijngesneden

1

appel

1

minikomkommer

1

x ¼ citroen, sap

Blaadjes dragon

Groot handvol spinazie

4

plakjes gerookte zalm

Bereiding

  1. Snij de appel en komkommer in dunne schijfjes. Hak de dragon fijn.
  2. Doe de rode kool in een kommetje en voeg het citroensap, de dragon en 2 el

Vandemoortele dressing Bearnaise toe. Roer goed door.

  1. Beleg de wraps met de overige Vandemoortele dressing Bearnaise, leg de spinazie erop, gevolgd door de rode kool, appel, komkommer en gerookte zalm. Rol stevig in een burrito.
  2. Serveer met extra spinazie en appel en nog wat Vandemoortele dressing Bearnaise.