Zoek

Pastasalade met courgette, rode paprika en Parmezaanse kaas

Pastasalade is altijd een goed idee. Deze met bearnaisesaus is een heerlijke een verrassende combinatie die perfect kan als zomerse salade of bijgerecht bij een barbecue. Proberen maar!

Frisse Slaatjes
30 minuten

Ingrediënten

Aantal personen 2

8
el

Vandemoortele dressing Bearnaise + extra

250
g

volkoren penne

1

courgette

2

kleine Romeinse slaharten (little gem) 

50
g

parmezaanschilfers

100
g

rode paprika, in olie

75
g

croutons

Bereiding

  1. Kook de pasta al dente, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg de Vandemoortele dressing Bearnaise toe aan de pasta. Roer goed door en zet even opzij.
  2. Snij de courgette in slierten met een spiraalsnijder of julienneschiller.
  3. Hak de Romeinse sla grof en voeg samen met de courgette, parmezaanschilfers en stukjes rode paprika bij de pasta. Roer goed door.
  4. Serveer met croutons en extra Vandemoortele dressing Bearnaise.