Ingrediënten
Aantal personen 2
300
g
parelcouscous
1
lente-ui
50
g
pistachenoten
50
g
granaatappelpitjes / 1 granaatappel
Peterselie en munt
1/2 citroen (sap)
250
g
kerstomaatjes
1
kleine komkommer
150
g
feta
100
g
kikkererwten
Vandemoortele Mayonaise met ei
Bereiding
- Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking.
- Giet de kikkererwten af en meng ze met Vandemoortele Arachideolie, zout, peper en paprikapoeder. Rooster 20 min op 200°C.
- Halveer de kerstomaten en snijd de komkommer fijn.
- Hak de kruiden en pers de citroen uit.
- Meng de couscous met Vandemoortele Mayonaise met ei. Breng op smaak.
- Voeg kruiden, tomaatjes en komkommer toe. Meng goed.
- Serveer en werk af met lente-ui, pistachenoten, feta, granaatappel en krokante kikkererwten.