Zoek
Salade de couscous perlé aux herbes et noix

Couscoussalade met groene kruiden en noten

Salade de couscous perlé aux herbes et noix

Een kleurrijke, smaakvolle salade met een lekkere notencrunch voor die onverwachte bite. Licht, lekker en ideaal voor elke lunch of als frisse sidekick.

Frisse Slaatjes
30 minuten

Ingrediënten

Aantal personen 2

300
g

parelcouscous

1

lente-ui

50
g

pistachenoten

50
g

granaatappelpitjes / 1 granaatappel

Peterselie en munt

1/2 citroen (sap)

250
g

kerstomaatjes

1

kleine komkommer

150
g

feta

100
g

kikkererwten

Vandemoortele Mayonaise met ei

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking.
  2. Giet de kikkererwten af en meng ze met Vandemoortele Arachideolie, zout, peper en paprikapoeder. Rooster 20 min op 200°C.
  3. Halveer de kerstomaten en snijd de komkommer fijn.
  4. Hak de kruiden en pers de citroen uit.
  5. Meng de couscous met Vandemoortele Mayonaise met ei. Breng op smaak.
  6. Voeg kruiden, tomaatjes en komkommer toe. Meng goed.
  7. Serveer en werk af met lente-ui, pistachenoten, feta, granaatappel en krokante kikkererwten.