Zoek

Receipt paginatitel (niet verwijderen!)

Bereidingen en recepten

Het geheime ingrediënt voor élk succesrecept? Vandemoortele natuurlijk! Ontdek hier welke lekkere én makkelijke gerechten je kunt bereiden met onze producten.

Filter op
Type gerecht

Winterse aperoplank met gelakte wortel en falafel van erwten

Niets gezelliger dan een winters aperomoment met kaarsen, muziek, een dekentje én warme hapjes.

Hummus met pittige kruidenolie

Krijg je gasten over de vloer of wil je zelf genieten van een film met wat lekkere snacks?

Verrassend fruitig: gegrilde watermeloen, blauwe besjes en feta

Watermeloen en grillen, twee woorden die je doorgaans niet in dezelfde zin tegenkomt.

Klassieker met een twist: heerlijke ‘pure pork’-burger

Een goeie burger smaakt altijd, en al helemaal als je hem zelf vers bereidt.

Luxueus aperitieven: blini’s met gerookte zalm

Krijg je bezoek over de vloer en wil je je gasten graag imponeren met een luxueus aperitiefje? Dan zijn blini’s met gerookte zalm ideaal.

Smeuïge guilty pleasure: gefrituurde Camembert

Als je helemaal gek bent op kaas, dan kun je vast ook niet weerstaan aan de heerlijke smeuïgheid van Camembert. Wat er nog beter is dan Camembert?

Verrukkelijk veggi: gefrituurde tofoe

Heb je al een paar keer tofoe geprobeerd, maar ben je er toch niet echt fan van? Dan moet je dit recept voor gefrituurde tofoe eens proberen!

Verrassend lekkere combo: scampi met chorizo

Op zichzelf zijn scampi’s en chorizo natuurlijk al heerlijk, maar verrassend genoeg zijn ze samen een nóg betere combo!

Minicroque-monsieur voor maxismaak

‘s Ochtends, ‘s middags of ‘s avonds, maakt niet uit: croque-monsieurs smaken áltijd.

Krokant en kruidig: gefrituurde kabeljauw

In Engeland hebben ze fish and chips, in Nederland Kibbeling … Laat het duidelijk zijn: iedereen is gek op gefrituurde vis.

Lekker gezond: gebakken zalm met sesamkorst

Als je op zoek bent naar iets lekkers én gezonds, is zalm zeker een goed idee.

Stapelen maar: auberginetorentjes met mozzarella

Gek op groentelasagne, maar heb je niet altijd de moed om aan het uitgebreide recept te beginnen?

Saté van gegrilde zalm met asperges

Wat is er nóg beter dan een sappig stukje vlees op de barbecue? Een verse moot zalm, heerlijk gegrild op het vel!

BBQ-papillot van vongole met chorizo en zeekraal

Het bekende Italiaanse gerecht spaghetti vongole ken je vast en zeker al. Maar venusschelpen zijn ook heerlijk op de barbecue in een papillot!

Zoete en hartige brochette van halloumi met perzik

Vegetariërs zijn al lang gewonnen voor halloumi, een traditionele Cypriotische geitenkaas.