Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

Smeuïge guilty pleasure: gefrituurde Camembert

Smeuïge guilty pleasure: gefrituurde Camembert

Als je helemaal gek bent op kaas, dan kun je vast ook niet weerstaan aan de heerlijke smeuïgheid van Camembert. Wat er nog beter is dan Camembert? Warme Camembert, mét een krokant korstje! Ontdek hier hoe je deze gefrituurde lekkernij klaarmaakt.

Ingrediënten

Aantal personen 4

Vandemoortele® Frituurolie Excellence
1 Camembert
1 ei
Paneermeel

Bereiding

  1. Snij de Camembert in driehoekjes.
  2. Klop het ei los.
  3. Haal de driehoekjes Camembert door het losgeklopt ei, en wentel ze vervolgens door wat paneermeel.
  4. Frituur de Camembert op 175 °C tot het korstje mooi goudbruin is.
Vandemoortele frituurolie excellence - Vandemoortele frituurolie excellence

Frituurolie Excellence

Feilloos maar evenwichtig frituren? Dat doe je met de Excellence Frituurolie van Vandemoortele®! Ontdek er hier meer over.

Meer info

Twist

Geen fan van Camembert? Gebruik dan stukjes harde kaas, zoals Tomme.

gefrituurde tomme

Ook lekker

Alle recepten
Lekker gezond: gebakken zalm met sesamkorst

Lekker gezond: gebakken zalm met sesamkorst

Als je op zoek bent naar iets lekkers én gezonds, is zalm zeker een goed idee. De vis smaakt niet alleen heerlijk, maar zit...

Minicroque-monsieur voor maxismaak

Minicroque-monsieur voor maxismaak

‘s Ochtends, ‘s middags of ‘s avonds, maakt niet uit: croque-monsieurs smaken áltijd. Meer nog: je kunt ze zelfs als hapje...

haloumi perzik spiesjes

Zoete en hartige brochette van halloumi met perzik

Vegetariërs zijn al lang gewonnen voor halloumi, een traditionele Cypriotische geitenkaas. Deze kaassoort smelt niet als je hem...