Zoek

Klassieker met een twist: heerlijke ‘pure pork’-burger

Een goeie burger smaakt altijd, en al helemaal als je hem zelf vers bereidt. Dit recept voor een ‘pure pork’-burger zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij alle vleeseters aan tafel én het is bovendien niet moeilijk!

Time for Tapas
30 minuten

Ingredients

Aantal personen 4

200
g
‘pure pork’
Kappertjes
Zilveruitjes
Augurken
Bieslook
4
wit broodje
1
tomaat
Peper en zout
1
teentje
look

Bereiding

  1. Snij de kappertjes, zilveruitjes, augurken en bieslook in stukjes.
  2. Meng die fijngesneden ingrediënten onder de mayonaise en voeg nog wat peper en zout toe.
  3. Snij de broodjes open en bestrijk ze met de oliemengeling voor warme bereidingen en bak de helften even in de pan.
  4. Plet de look en verdeel hem over de broodjes.
  5. Beleg de broodjes met een schijfje tomaat, een toefje van de mayonaise en de ‘pure pork’.

Twist

Geen fan van 'pure pork’? Dan kun je voor ‘pulled chicken’ kiezen!

Ook lekker