Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

Klassieker met een twist: heerlijke ‘pure pork’-burger

Klassieker met een twist: ‘pure pork’-burger

Een goeie burger smaakt altijd, en al helemaal als je hem zelf vers bereidt. Dit recept voor een ‘pure pork’-burger zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij alle vleeseters aan tafel én het is bovendien niet moeilijk!

Ingrediënten

Aantal personen 4

Vandemoortele® Mayonaise met citroen
Vandemoortele® Olieblend 3 oliën
200 g
‘pure pork’
Kappertjes
Zilveruitjes
Augurken
Bieslook
4 witte broodjes
1 tomaat
Peper en zout
1 teentje
look

Bereiding

  1. Snij de kappertjes, zilveruitjes, augurken en bieslook in stukjes.
  2. Meng die fijngesneden ingrediënten onder de mayonaise en voeg nog wat peper en zout toe.
  3. Snij de broodjes open en bestrijk ze met de olieblend.
  4. Plet de look en verdeel hem over de broodjes.
  5. Beleg de broodjes met een schijfje tomaat, een toefje van de mayonaise en de ‘pure pork’.
Mayonaise met citroen - Mayonnaise au citron

Mayonaise met Citroen

Klassieker met frisse twist. Een mayonaise volgens traditioneel Belgisch recept, maar met een verfrissende toets? Dat is...

Meer info
Olie blend  -  Mélange d’Huiles

Olieblend 3 Oliën

Weet je niet welke olie je voor warme bereidingen mag gebruiken? Geen nood: met de Olieblend voor warme bereidingen van...

Meer info

Twist

Geen fan van 'pure pork’? Dan kun je voor ‘pulled chicken’ kiezen!

Ook lekker

Alle recepten
Blini’s met gerookte zalm

Luxueus aperitieven: blini’s met gerookte zalm

Krijg je bezoek over de vloer en wil je je gasten graag imponeren met een luxueus aperitiefje? Dan zijn blini’s met gerookte zalm...

Crispy fishburger van aubergine

Fish-a-licious: crispy fishburger van aubergine

Gek op de fishburger in je favoriete fastfoodrestaurant? Dan zal deze aubergineburger met makreel je zeker en vast ook smaken....

miniburger van kroepoek met garnaaltjes en krab

Verrassende snack: miniburger van kroepoek met garnaaltjes en krab

Zin om eens iets anders dan gewoon chips te serveren bij het aperitief? Dan zijn deze burgers van kroepoek met garnalen en krab...