Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

Ontdek de nieuwe culinaire oliën. Voor warme en koude bereidingen.

Onze twee nieuwe culinaire oliën smaken niet alleen heerlijk, maar zijn ook nog eens gezond én natuurlijk. Ze zijn namelijk volledig plantaardig en rijk aan onverzadigde vetten. De oliën zijn een perfecte mix van fruitig, bitter en scherp met een nootachtige toets, waardoor het de ideale smaakmakers zijn voor al je gerechten!

Ontdek de nieuwe culinaire oliën. Voor warme en koude bereidingen.

Onze twee nieuwe culinaire oliën smaken niet alleen heerlijk, maar zijn ook nog eens gezond én natuurlijk. Ze zijn namelijk volledig plantaardig en rijk aan onverzadigde vetten. De oliën zijn een perfecte mix van fruitig, bitter en scherp met een nootachtige toets, waardoor het de ideale smaakmakers zijn voor al je gerechten!

Hoe meer mayo hoe meer vreugde

De állerbeste saus voor op je frietjes? Mayonaise natuurlijk! Daarom brengt Vandemoortele maar liefst drie nieuwe mayonaises op de markt. Driedubbel feest! En er is meer: de mayonaises bevatten geen suikers of additieven. Smullen maar …

DE JUISTE OLIE VOOR ELK GERECHT

Weet je niet altijd welke olie je kunt gebruiken voor een bepaald gerecht of een bepaalde bereidingswijze? Dat is niet verwonderlijk er bestaan namelijk heel veel soorten oliën. Vandemoortele helpt je daarom graag op weg door je een overzicht te geven van welke oliën ideaal zijn.

Onze nieuwe vinaigrettes: lekker limited

Fan van onze vinaigrettes en zin om eens iets verrassend te proberen? Dan vallen onze nieuwe limited edition vinaigrettes vast in de smaak! Ga je voor lekker verfrissend, een zuiders temperament of toch eerder voor hot en spicy?

Onze producten

Zorgeloos genieten van je favoriete sausje? Dat kan! Onze mayonaises bevatten namelijk geen suikers...

Voor een koud of warm gerecht, salade, pasta, marinade… Altijd lekker.

De perfecte smaakmakers voor elke salade.

Frietjes, tempura, originele hapjes… Frituren wordt één groot feest.

Laat je inspireren

Alle recepten

Keukengeheimen

Lees alle keukengeheimen

De meeste vleesvervangers zoals seitan en tempeh kun je gewoon ongebakken marineren. Omdat ze de marinade iets minder snel opnemen, moet je ze wel zeker lang genoeg – lees: een nachtje – laten marineren.

Tip

Tafelpraat

Lees alle tafelpraat

Dat groenten en fruit gezond zijn, wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat er een aantal...

Pannenkoeken, wie lust ze nu niet? Er bestaan duizend-en-een verschillende soorten, van zoet tot...

Wie de allereerste mens was die ooit aardappelpuree at? Dat zullen we waarschijnlijk nooit weten....

Onze acties

bekijk alle acties