Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

De juiste olie voor elk gerecht

Weet je niet altijd welke olie je kunt gebruiken voor een bepaald gerecht of een bepaalde bereidingswijze? Dat is niet verwonderlijk: er bestaan namelijk heel veel soorten oliën. Vandemoortele helpt je daarom graag op weg, door je een overzicht te geven van welke oliën ideaal zijn voor elke bereidingswijze.

 olie stoven

De ideale olie om te stoven

Stoven is de ideale bereidingstechniek om je gerechten geleidelijk aan te laten garen en helemaal op smaak te laten komen – op voorwaarde dat je de juiste oliesoort gebruikt natuurlijk. Ontdek hieronder welke oliën uit ons assortiment ideaal zijn om te stoven.  

Een olie waar je veel culinaire kanten mee uit kan? Vandemoortele® Zonnebloemolie natuurlijk!...

Wil je vis en groenten stoven, bakken of grillen? Met Vandemoortele® Stoven en Bakken zit je...

Ben je een zoetekauw? Dan is maïsolie met zijn lichtzoete toets ideaal voor jou! Ontdek er hier...

Wist je dat koolzaadolie tot drie keer meer Omega 3 dan olijfolie bevat? De ideale aanvulling voor...

Op zoek naar een olie die geschikt is voor al je bereidingen? Vandemoortele® Multi-cooking Olie is...

Op zoek naar een zachtere toetst dan extra vierge olijfolie voor je warme bereidingen? Die vind je...

Je vlees mooi dichtschroeien zonder dat het aan je pan plakt? Dat doe je met Vandemoortele® Bakken...

Je beste grill- én wokmaatje? Arachideolie natuurlijk! Vandemoortele® vertelt er je alles over.

Ook lekker

Alle recepten