Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

De juiste olie voor elk gerecht

Weet je niet altijd welke olie je kunt gebruiken voor een bepaald gerecht of een bepaalde bereidingswijze? Dat is niet verwonderlijk: er bestaan namelijk heel veel soorten oliën. Vandemoortele helpt je daarom graag op weg, door je een overzicht te geven van welke oliën ideaal zijn voor elke bereidingswijze.

bakken en braden olie

Bakken en braden doe je met deze olie

Niet elke olie mag verhit worden, omdat elke olie zijn eigen rookpunt heeft. Je mag dus niet zomaar aan het bakken en braden gaan met alle oliesoorten. Hieronder ontdek je met welke oliën uit ons assortiment je zorgeloos kunt bakken en braden. 

Een olie waar je veel culinaire kanten mee uit kan? Vandemoortele® Zonnebloemolie natuurlijk!...

Wil je vis en groenten stoven, bakken of grillen? Met Vandemoortele® Stoven en Bakken zit je...

Ben je een zoetekauw? Dan is maïsolie met zijn lichtzoete toets ideaal voor jou! Ontdek er hier...

Wist je dat koolzaadolie tot drie keer meer Omega 3 dan olijfolie bevat? De ideale aanvulling voor...

Op zoek naar een olie die geschikt is voor al je bereidingen? Vandemoortele® Multi-cooking Olie is...

Op zoek naar een zachtere toetst dan extra vierge olijfolie voor je warme bereidingen? Die vind je...

Je vlees mooi dichtschroeien zonder dat het aan je pan plakt? Dat doe je met Vandemoortele® Bakken...

Je beste grill- én wokmaatje? Arachideolie natuurlijk! Vandemoortele® vertelt er je alles over.

Ook lekker

Alle recepten
Wrap spicy chicken

Spicy Chicken

Of je nu van vlees, vis of groentjes houdt, wraps gaan er altijd in en je kunt ze beleggen met zowat álles! Wat dacht je van een...

Slaatje met zelfgemaakte gehakballen - Salade aux boulettes de viande maison

Slaatje  met zelfgemaakte gehaktballen 

Gehaktballen zijn het ideale comfortfood, zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. In dit recept blijven we echter ver weg...

Slaatje met Boudin au chou - Salade de Boudin au chou

Slaatje met Boudin  au  chou  (witte pens met groene kool)

Pensen zijn échte streekproducten. Over het hele land vind je er varianten van. Witte pens wordt meestal bereid met restjes...