Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

De juiste olie voor elk gerecht

Weet je niet altijd welke olie je kunt gebruiken voor een bepaald gerecht of een bepaalde bereidingswijze? Dat is niet verwonderlijk: er bestaan namelijk heel veel soorten oliën. Vandemoortele helpt je daarom graag op weg, door je een overzicht te geven van welke oliën ideaal zijn voor elke bereidingswijze.

olie gebak

Met deze olie maak je heerlijk gebak en patisserie

Patékes, taartjes, koekjes … Wie lust ze nu niet? Da’s juist: iedereen is er dol op! Voor de lekkere smaak is het natuurlijk wel van belang dat je de juiste olie gebruikt in al je recepten. Ontdek hier welke oliën van Vandemoortele® je kunt gebruiken voor gebak en patisserie. 

Een olie waar je veel culinaire kanten mee uit kan? Vandemoortele® Zonnebloemolie natuurlijk!...

Ben je een zoetekauw? Dan is maïsolie met zijn lichtzoete toets ideaal voor jou! Ontdek er hier...

Op zoek naar een olie die geschikt is voor al je bereidingen? Vandemoortele® Multi-cooking Olie is...

Je beste grill- én wokmaatje? Arachideolie natuurlijk! Vandemoortele® vertelt er je alles over.

Ook lekker

Alle recepten
American pancakes met bosbessen - Pancakes à l'Américaine aux fruits des bois

American pancakes met bosbessen 

Amerikaanse pannenkoeken verschillen van de onze in die zin dat ze een stuk dikker zijn. Toch betekent dat niet dat ze een zware...

Wafels - Gauffres

Luchtige Brusselse wafels 

Wat is nu weer het verschil tussen Brusselse en Luikse wafels? De Brusselse variant is luchtig en krokant, terwijl de Luikse een...

Stapel pannenkoeken - Pile de crêpes

Pannenkoeken bakken? Een eitje met dit recept!

Of het nu pannekoeken of pannenkoeken is maakt ons niet zoveel uit. Zolang het maar smaakt. Over de hele wereld heb je...