Zoek

oliewijzer intro NL (do not delete)!

De juiste olie voor elk gerecht

Weet je niet altijd welke olie je kunt gebruiken voor een bepaald gerecht of een bepaalde bereidingswijze? Dat is niet verwonderlijk: er bestaan namelijk heel veel soorten oliën. Vandemoortele helpt je daarom graag op weg, door je een overzicht te geven van welke oliën ideaal zijn voor elke bereidingswijze.

olie gebak
Met deze olie maak je heerlijk gebak en patisserie

Patékes, taartjes, koekjes … Wie lust ze nu niet? Da’s juist: iedereen is er dol op! Voor de lekkere smaak is het natuurlijk wel van belang dat je de juiste olie gebruikt in al je recepten. Ontdek hier welke oliën van Vandemoortele® je kunt gebruiken voor gebak en patisserie. 

Boekweitpannenkoeken met vers fruit

Pannenkoeken met een twist. Weg van de klassieke boter en suiker of slagroom.

American pancakes met bosbessen 

Amerikaanse pannenkoeken verschillen van de onze in die zin dat ze een stuk dikker zijn. Toch betekent dat niet dat ze een zware hap zijn.

Luchtige Brusselse wafels 

Wat is nu weer het verschil tussen Brusselse en Luikse wafels? De Brusselse variant is luchtig en krokant, terwijl de Luikse een stuk dikker is.