Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

De juiste olie voor elk gerecht

Weet je niet altijd welke olie je kunt gebruiken voor een bepaald gerecht of een bepaalde bereidingswijze? Dat is niet verwonderlijk: er bestaan namelijk heel veel soorten oliën. Vandemoortele helpt je daarom graag op weg, door je een overzicht te geven van welke oliën ideaal zijn voor elke bereidingswijze.

grillen olie

Grillen maar met deze olie

Hou je wel van een gegrild stukje lekkers, maar weet je niet juist welke olie je kunt gebruiken om te grillen op de barbecue bijvoorbeeld? Geen nood! Wij zetten het hieronder even op een rijtje voor jou. 

Nieuw

Weet je niet welke olie je voor warme bereidingen mag gebruiken? Geen nood: met de oliemengeling...

Wil je vis en groenten stoven, bakken of grillen? Met Vandemoortele® Stoven en Bakken zit je...

Liefhebber van fondue? Maak er dan een geslaagd fonduefeestje van met Vandemoortele® Fondueolie...

Je beste grill- én wokmaatje? Arachideolie natuurlijk! Vandemoortele® vertelt er je alles over.

Ook lekker

Alle recepten
saté zalm asperges

Saté van gegrilde zalm met asperges

Wat is er nóg beter dan een sappig stukje vlees op de barbecue? Een verse moot zalm, heerlijk gegrild op het vel! Zelfs...

BBQ-papillot vongole

BBQ-papillot van vongole met chorizo en zeekraal

Het bekende Italiaanse gerecht spaghetti vongole ken je vast en zeker al. Maar venusschelpen zijn ook heerlijk op de barbecue in...

haloumi perzik spiesjes

Zoete en hartige brochette van halloumi met perzik

Vegetariërs zijn al lang gewonnen voor halloumi, een traditionele Cypriotische geitenkaas. Deze kaassoort smelt niet als je hem...