Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

De juiste olie voor elk gerecht

Weet je niet altijd welke olie je kunt gebruiken voor een bepaald gerecht of een bepaalde bereidingswijze? Dat is niet verwonderlijk: er bestaan namelijk heel veel soorten oliën. Vandemoortele helpt je daarom graag op weg, door je een overzicht te geven van welke oliën ideaal zijn voor elke bereidingswijze.

olie koude bereidingen

Olie als smaakmaker in koude bereidingen

Voor koude bereidingen gebruik je het best oliesoorten met meervoudige onverzadigde vetzuren die rijk aan omega 3-vetzuren zijn. In ons assortiment vind je heel wat oliën om je koude gerechten op smaak te brengen. 

Nieuw

Deze Mayonaise Smoked van Vandemoortele heeft een verrassend smaakje. Ontdek alles over dit...

Nieuw

Mag het iets pittiger? Dan is deze Mayonaise met Groene Peper van Vandemoortele echt iets voor jou....

Nieuw

Kruidig en klassiek? Dat is de Mayonaise met Fijne Kruiden van Vandemoortele! Ontdek alles over dit...

Nieuw

Het is pittig, verrassend en overweldigend van smaak? De Vinaigrette met Dijon Mosterd van...

Nieuw

Op zoek naar een kruidig sausje? Dan is de Vinaigrette Balsamico van Vandemoortele nét wat je...

Nieuw

Breng Italië op je bord met de Vinaigrette met Pesto van Vandemoortele. Ontdek alles over dit...

Nieuw

Weet je niet welke olie je voor koude bereidingen mag gebruiken? Geen nood: met de oliemengeling...

Een olie waar je veel culinaire kanten mee uit kan? Vandemoortele® Zonnebloemolie natuurlijk!...

Ben je een zoetekauw? Dan is maïsolie met zijn lichtzoete toets ideaal voor jou! Ontdek er hier...

Wist je dat koolzaadolie tot drie keer meer Omega 3 dan olijfolie bevat? De ideale aanvulling voor...

De ideale manier om je warme én koude bereidingen af te werken? Extra Vierge Olijfolie van...

Op zoek naar een olie die geschikt is voor al je bereidingen? Vandemoortele® Multi-cooking Olie is...

Ook lekker

Alle recepten

Pasta met paprikapesto en courgette

Als je aan tien vrienden vraagt wat hun favoriete pasta is, krijg je wellicht tien verschillende antwoorden. Maar wacht tot ze...

Bladerdeegrolletjes gevuld met champignons en spekjes met een komkommerdip

Bladerdeeghapjes laten zich niet alleen mooi presenteren bij het aperitief; je kunt ze bovendien vullen met allerhande...

Hamburgers met boerenkoolsalade en groentefrietjes

Hamburgers met frietjes: er zijn weinig combo’s die zó goed werken. Als je het gerecht pimpt met een smakelijke boerenkoolsalade,...