Ingredients
Aantal personen 4
Vandemoortele® Vinaigrette Honing Mosterd
Vandemoortele® Arachideolie
filet d’Anvers in sneetjes
knoflook
savooikool
sluimererwten
radijsjes
bruin stokbrood
pijnboompitten
peper en zout
water (voor de marinade)
azijn (voor de marinade)
suiker (voor de marinade)
laurierblaadje (voor de marinade)
gember (voor de marinade)
Bereiding
-
Om de radijsjes te marineren, kook je ze in het water met de azijn, suiker, laurierblaadje en gember tot de suiker is opgelost. Laat nadien minimaal 3 uur rusten.
-
Was de savooikool en snij in fijne reepjes. Kook de sluimererwten beetgaar. Bak de groenten samen met een scheutje olie.
-
Bestrijk fijne sneetjes stokbrood met een laagje classico olijfolie en knoflook. Gril gedurende 5 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
-
Bak de pijnboompitjes in een antikleefpan.
-
Schik de savooikool en de sluimererwten op de sneetjes filet d’Anvers. Werk af met de radijsjes en een stukje gegrild stokbrood.
-
Versier het slaatje met de honing mosterdvinaigrette voor een zoete én licht pikante smaak.