Zoek
Vissalade met avocado - Salade de poisson crémeuse à l’avocat

Smeuïge vissalade met avocado

Vissalade met avocado - Salade de poisson crémeuse à l’avocat

Avocado’s zijn het afgelopen jaar enorm populair geworden. Niet verwonderlijk natuurlijk: ze zijn niet alleen erg lekker, maar ook supergezond! Als je ze dan nog eens combineert met een stukje vis, tover je in een-twee-drie een topgerechtje op tafel.

Frisse Slaatjes
15 minuten

Ingredients

Aantal personen 4

400
g

kabeljauwfilet

2
citroen
4
eetrijpe avocado
1
el

kappertjes

1
el

bieslook

1
groen pepertje
1
sjalot
1
el

visseneitjes

Verse salade, voor garnering

Bereiding

  1. Pers de citroenen uit, snij de kabeljauwfilet in stukjes en laat ze garen in het citroensap.
  2. Snijd ondertussen de bieslook, pepertjes en sjalot in reepjes.
  3. Meng alle ingrediënten onder de mayonaise.
  4. Ontdoe de avocado’s van hun schil, verwijder de pit en vul ze vervolgens met de vissalade.
  5. Garneer de gevulde avocado’s met een paar blaadjes sla, de visseneitjes en de kappertjes.

Twist

Ben je geen fan van kabeljauw? Geen nood: deze salade is minstens even heerlijk met een stukje zalmfilet.
avocado met zalm

Ook lekker