Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

Couscoussalade van broccoli en bloemkool

couscoussalade van broccoli en bloemkool - taboulé au chou-fleur et au brocoli

In de zomer smaakt een heerlijke couscoussalade áltijd. Als bijgerechtje bij de barbecue of gewoon als luchtig hoofdgerecht. Vervang de couscousbolletjes eens door bloemkool en broccoli voor een verrassende twist.

Ingrediënten

Aantal personen 4

300 g
bloemkool
150 g
broccoli
1 appel
8 radijzen

Bereiding

  1. Doe de bloemkool, broccoli, appel en radijzen in een blender en mix tot couscous.
  2. Meng de couscous onder de mayonaise.
Mayonaise met mosterd - Mayonnaise à la moutarde

Mayonaise met mosterd

Klassieker met pit. Mag mayonaise voor jou wel wat extra smaak hebben? Dan is Vandemoortele® Mayonaise met mosterd ideaal!

Meer info

Twist

Voeg nog wat rozijntjes toe voor extra smaak.

Rozijntjes - raisins

Ook lekker

Alle recepten
pastasalade met asperges - salade de pâtes aux asperges

Pastasalade met asperges

Fan van asperges? Dan heb je ze waarschijnlijk al op Vlaamse wijze gegeten. Maar verwerkte je ze ooit al in een pastasalade? Een...

Gevulde aardappel met tonijn - Pommes de terre farcies au thon

Gevulde aardappel met tonijn

Aardappelen zijn op zich natuurlijk al heerlijk, maar voeg er een lekkere vulling aan toe en ze worden nog tien keer beter. Vul...

Kipsalade met stukjes appel - Salade de poulet aux morceaux de pomme

Kipsalade met stukjes appel

Hoewel sommigen er heilig van overtuigd zijn dat fruit niet thuishoort in hartige gerechten – lees: pizza Hawaï is heiligschennis...