Ingredients
Aantal personen 4
Vandemoortele® Arachideolie
Vandemoortele® oliemengeling voor koude bereidingen
knoflook
feta
Italiaanse kruiden
Ras-el-hanout
Peterselie
Peper en zout
geroosterde amandelschilfers
parelcouscous
Bereiding
- Schil en ontpit de butternut en snij hem in stukjes.
- Ontpit ook de paprika en snij hem samen met de feta in stukjes.
- Leg de stukjes paprika, butternut en feta samen op een ovenplaat met boterpapier of anti-aanbakpapier.
- Overgiet het geheel met de olie en kruid af met de Italiaanse kruiden, de ral-el-hanout en peper en zout.
- Laat de groentes en de feta twintig minuten op 180 °C grillen in de oven.
- Maak de parelcouscous ondertussen klaar zoals aangegeven op de verpakking.
- Schik alles mooi op een bord, breng op smaak met de oliemengeling voor koude bereidingen en werk af met wat gesneden peterselie.