Ingrediënten
Aantal personen 4
Vandemoortele® Multicooking Olie
feta kaas
walnoten
Enkele takjes kervel en bieslook
honing
salademengeling van veldsla, radicchio en witloof
Zout en versgemalen peper
Bereiding
- Haal de schil van de pompelmoes en snijd boven een kom de partjes van tussen de vliesjes los. Vang het sap op.
 - Snij de venkel in heel dunne reepjes, met gebruik van een mandoline of een scherp mes. Leg de reepjes op een plat bord.
 - Besprenkel de venkel met het pompelmoessap, de honing en de olie. Kruid met zout en laat even marineren gedurende 5 à 8 minuten.
 - Verkruimel de feta.
 - Hak de kervel en bieslook fijn.
 - Hak de walnoten grof.
 - Meng de sla, gemarineerde venkel, pompelmoes, feta en walnoten in een kom. Kruid af met versgemalen peper.
 - Werk af met de kervel, bieslook en de vinaigrette.