Ingredients
Aantal personen 4
Vandemoortele® Multicooking Olie
feta kaas
walnoten
Enkele takjes kervel en bieslook
honing
salademengeling van veldsla, radicchio en witloof
Zout en versgemalen peper
Bereiding
- Haal de schil van de pompelmoes en snijd boven een kom de partjes van tussen de vliesjes los. Vang het sap op.
- Snij de venkel in heel dunne reepjes, met gebruik van een mandoline of een scherp mes. Leg de reepjes op een plat bord.
- Besprenkel de venkel met het pompelmoessap, de honing en de olie. Kruid met zout en laat even marineren gedurende 5 à 8 minuten.
- Verkruimel de feta.
- Hak de kervel en bieslook fijn.
- Hak de walnoten grof.
- Meng de sla, gemarineerde venkel, pompelmoes, feta en walnoten in een kom. Kruid af met versgemalen peper.
- Werk af met de kervel, bieslook en de vinaigrette.