Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

Steak tartaar met een twist

Steak tartaar met een twist - Steak tartare revisité

Als americain-fan ben je ongetwijfeld ook dol op steak tartaar – idealiter met een goeie portie frietjes erbij. Maar hoe maak je dé perfecte steak tartaar nu juist klaar? Je ontdekt het hier!

Ingrediënten

Aantal personen 4

350 g
americain natuur
2 el
kappertjes
1 el
fijngesnipperde sjalot
1 el
fijngehakte peterselie
1 el
fijngehakte kervel
1 ei
Enkele druppels tabasco
Enkele druppels worcestersaus

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid af met peper en zout.
  2. Presenteer de steak tartaar mooi op een bord.
  3. Serveer met een fris slaatje en een portie dikke frietjes.
Mayonaise met mosterd - Mayonnaise à la moutarde

Mayonaise met mosterd

Klassieker met pit. Mag mayonaise voor jou wel wat extra smaak hebben? Dan is Vandemoortele® Mayonaise met mosterd ideaal!

Meer info

Twist

Geef je steak tartaar een Aziatische toets door er wat sesamzaadjes aan toe te voegen.

sesam - sésame

Ook lekker

Alle recepten
Vismarinade - Marinade de poisson

Eenvoudige vismarinade

Vis en citroen zijn een onafscheidelijk duo. Oorspronkelijk werd citroensap vooral bij vis geserveerd om de ‘vissige’ geur te...

Marinade voor gevogelte - Marinade pour volaille

Pittige marinade voor gevogelte 

Dat je met een marinade flink wat meer pit aan kip kunt geven, wist je wellicht al. Maar gevogelte marineren heeft nog andere...

Chimichurrimarinade - Marinade chimichurri

Pittige chimichurrimarinade 

Deze pittige chimichurri komt recht uit Zuid-Amerika. In Argentinië en Uruguay krijg je deze smaakmaker standaard bij gegrild...