Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

Pastasalade met asperges

pastasalade met asperges - salade de pâtes aux asperges

Fan van asperges? Dan heb je ze waarschijnlijk al op Vlaamse wijze gegeten. Maar verwerkte je ze ooit al in een pastasalade? Een receptje dat iets meer vult en dat je zeker als hoofdgerecht kunt serveren op een warme lentedag.

Ingrediënten

Aantal personen 4

250 g
strikjespasta
300 g
groene en witte asperges
2 el
pijnboompitten
Basilicum

Bereiding

  1. Kook de strikjespasta al dente.
  2. Schil de asperges en stoom ze beetgaar.
  3. Rooster de pijnboompitten.
  4. Schik alles mooi op een bord en dresseer met wat mayonaise, basilicum en de geroosterde pijnboompitten.
Mayonaise met ei - Mayonnaise aux oeufs

Mayonaise met ei

Geliefde klassieker. De mayonaise met ei van Vandemoortele® wordt niet alleen gemaakt volgens een traditioneel Belgisch...

Meer info

Twist

Ben je gek op kaas? Voeg dan een cheesy twist toe in de vorm van wat Parmezaanse kaas.

parmezaanse kaas - fromage parmesan

Ook lekker

Alle recepten
Gevulde aardappel met tonijn - Pommes de terre farcies au thon

Gevulde aardappel met tonijn

Aardappelen zijn op zich natuurlijk al heerlijk, maar voeg er een lekkere vulling aan toe en ze worden nog tien keer beter. Vul...

Kipsalade met stukjes appel - Salade de poulet aux morceaux de pomme

Kipsalade met stukjes appel

Hoewel sommigen er heilig van overtuigd zijn dat fruit niet thuishoort in hartige gerechten – lees: pizza Hawaï is heiligschennis...

verrassende vleessalade met tuinkers - salade de viande au cresson

Verrassende vleessalade met tuinkers

Een goeie boterham met vleessalade, dat smaakt altijd! Zeker als je de salade een beetje pimpt met tuinkers én voorziet van een...