Ingrediënten
Aantal personen 4
Bereiding
- Kook de strikjespasta al dente.
- Schil de asperges en stoom ze beetgaar.
- Rooster de pijnboompitten.
- Schik alles mooi op een bord en dresseer met wat mayonaise, basilicum en de geroosterde pijnboompitten.
Fan van asperges? Dan heb je ze waarschijnlijk al op Vlaamse wijze gegeten. Maar verwerkte je ze ooit al in een pastasalade? Een receptje dat iets meer vult en dat je zeker als hoofdgerecht kunt serveren op een warme lentedag.
Aantal personen 4
Ben je gek op kaas? Voeg dan een cheesy twist toe in de vorm van wat Parmezaanse kaas.
Aardappelen zijn op zich natuurlijk al heerlijk, maar voeg er een lekkere vulling aan toe en ze worden nog tien keer beter. Vul...
Hoewel sommigen er heilig van overtuigd zijn dat fruit niet thuishoort in hartige gerechten – lees: pizza Hawaï is heiligschennis...
Een goeie boterham met vleessalade, dat smaakt altijd! Zeker als je de salade een beetje pimpt met tuinkers én voorziet van een...