Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

Gevulde aardappel met tonijn

Gevulde aardappel met tonijn - Pommes de terre farcies au thon

Aardappelen zijn op zich natuurlijk al heerlijk, maar voeg er een lekkere vulling aan toe en ze worden nog tien keer beter. Vul je aardappelen bijvoorbeeld op met een smeuïge tonijnsalade. Om duimen en vingers bij af te likken!

Ingrediënten

Aantal personen 4

250 g
gegrilde tonijn
4 grote aardappelen, geschild en gekookt
1 limoen
Bieslook, gehakt
Peterselie, gehakt
1 el
kappertjes

Bereiding

  1. Snijd de gegrilde tonijn en de limoen in stukjes.
  2. Hol de gekookte aardappelen uit en hou de vulling opzij.
  3. Meng de tonijn, limoen, verse kruiden, kappertjes en aardappelvulling onder de mayonaise.
  4. Vul de aardappel op met het mengsel en strooi er nog een beetje peterselie en bieslook over.
Mayonaise met citroen - Mayonnaise au citron

Mayonaise met Citroen

Klassieker met frisse twist. Een mayonaise volgens traditioneel Belgisch recept, maar met een verfrissende toets? Dat is...

Meer info

Twist

Grote honger? Voeg dan nog een beetje avocado toe aan de vulling. Je kunt het geheel ook afwerken met rucola voor een pittige toets.

Avocado - Avocat

Ook lekker

Alle recepten
Kipsalade met stukjes appel - Salade de poulet aux morceaux de pomme

Kipsalade met stukjes appel

Hoewel sommigen er heilig van overtuigd zijn dat fruit niet thuishoort in hartige gerechten – lees: pizza Hawaï is heiligschennis...

verrassende vleessalade met tuinkers - salade de viande au cresson

Verrassende vleessalade met tuinkers

Een goeie boterham met vleessalade, dat smaakt altijd! Zeker als je de salade een beetje pimpt met tuinkers én voorziet van een...

Vissalade met avocado - Salade de poisson crémeuse à l’avocat

Smeuïge vissalade met avocado

Avocado’s zijn het afgelopen jaar enorm populair geworden. Niet verwonderlijk natuurlijk: ze zijn niet alleen erg lekker, maar...