Zoek
Gevulde aardappel met tonijn - Pommes de terre farcies au thon

Gevulde aardappel met tonijn

Gevulde aardappel met tonijn - Pommes de terre farcies au thon

Aardappelen zijn op zich natuurlijk al heerlijk, maar voeg er een lekkere vulling aan toe en ze worden nog tien keer beter. Vul je aardappelen bijvoorbeeld op met een smeuïge tonijnsalade. Om duimen en vingers bij af te likken!

Frisse Slaatjes
15 minuten

Ingredients

Aantal personen 4

250
g

gegrilde tonijn

4
grote aardappel, geschild en gekookt
1
limoen

Bieslook, gehakt

Peterselie, gehakt

1
el

kappertjes

Bereiding

  1. Snijd de gegrilde tonijn en de limoen in stukjes.
  2. Hol de gekookte aardappelen uit en hou de vulling opzij.
  3. Meng de tonijn, limoen, verse kruiden, kappertjes en aardappelvulling onder de mayonaise.
  4. Vul de aardappel op met het mengsel en strooi er nog een beetje peterselie en bieslook over.

Twist

Grote honger? Voeg dan nog een beetje avocado toe aan de vulling. Je kunt het geheel ook afwerken met rucola voor een pittige toets.
Avocado - Avocat

Ook lekker