Zoek
Krokant en kruidig: gefrituurde kabeljauw

Krokant en kruidig: gefrituurde kabeljauw

Krokant en kruidig: gefrituurde kabeljauw

In Engeland hebben ze fish and chips, in Nederland Kibbeling … Laat het duidelijk zijn: iedereen is gek op gefrituurde vis. Met dit eenvoudige recept kun ook jij in een-twee-drie genieten van een lekker stukje gefrituurde kabeljauw.

Time for Tapas
30 minuten

Ingredients

Number of persons 4

4
stuk
kabeljauw
1
ei
Dille
Peper en zout
Panko

Bereiding

  1. Snij de kabeljauw in stukken.
  2. Klop het ei los.
  3. Meng de dille door de panko en kruid af met peper en zout.
  4. Haal de stukjes kabeljauw door het losgeklopt ei, en wentel ze vervolgens door de panko.
  5. Frituur de kabeljauw op 175°C tot hij een mooi bruin korstje heeft.

Twist

Hou je meer van schaaldieren? Vervang de kabeljauw dan door scampi’s!
gefrituurde scampi

Ook lekker