Zoek
Marinade zalm - Marinade de saumon

Frisse oosterse marinade 

Marinade zalm - Marinade de saumon

Soms hoef je het niet ver te zoeken om je in exotische oorden te wanen. Wanneer je je aan de Aziatische keuken waagt, ontdek je vanzelf een wereld vol smaken. Het geheim? Kruiden en verse ingrediënten. Deze frisse en licht pittige marinade bevat alvast heel wat typisch oosterse smaakmakers zoals koriander en gember en is heerlijk bij visgerechten.

Echte Smaakmakers
45 minuten

Ingredients

Number of persons 4

1
tl
Vandemoortele® Multicooking Olie
3
el
ketjap-marinade 
3
el
zoete chilisaus 
1
el
vissaus 
1
tl
fijngesneden koriander 
limoen
(sap en rasp) 
1
stukje
vers geraspte gember
1
geraspt teentje
knoflook
peper en zout

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten in een grote kom.
  2. Voeg in blokjes gesneden zalmfilet of andere vis toe en laat minstens een half uurtje marineren.

Twist

Staat er sushi op het menu? Vervang de sojasaus dan door deze lekkere marinade voor een echte sushismaakexplosie!
Sushi

Ook lekker