Zoek
Tomaat mozzarella - Tomate mozzarella

That’s ammmore!

Tomaat mozzarella - Tomate mozzarella

Tomaat-mozzarella mag dan wel een klassieker zijn, vervelen doet de combinatie nooit. Zeker met de juiste afwerking kun je dit gerecht naar een ongezien niveau tillen. Wat lekkere vinaigrette met olijfolie en een crumble van gedroogde ham erbij en je hebt ammmore!

Time for Tapas
15 minuten

Ingredients

Aantal personen 4

Vandemoortele® Vinaigrette Honing Mosterd

200
g

mozzarellaballetjes

200
g

kersentomaatjes

Basilicum

Gedroogde ham

Bereiding

  1. Leg de sneetjes ham op een ovenplaat en laat 30 minuten bakken op 180 °C.
  2. Presenteer de mozzarellaballetjes met de kerstomaatjes op een schaal.
  3. Versier het geheel met basilicumblaadjes en bestrooi met de crumble van gedroogde ham.
  4. Werk af met de Vandemoortele® Vinaigrette Honing Mosterd.

Twist

Geen zin in een volledig gerecht? Steek de tomaat-mozzarella op een stokje en je hebt een heerlijk aperitiefhapje!
Tomaat mozzarella - Tomate mozzarella

Ook lekker