Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

That’s ammmore!

Tomaat mozzarella - Tomate mozzarella

Tomaat-mozzarella mag dan wel een klassieker zijn, vervelen doet de combinatie nooit. Zeker met de juiste afwerking kun je dit gerecht naar een ongezien niveau tillen. Wat lekkere vinaigrette met olijfolie en een crumble van gedroogde ham erbij en je hebt ammmore!

Ingrediënten

Aantal personen 4

200 g
mozzarellaballetjes
200 g
kersentomaatjes
Basilicum
Gedroogde ham

Bereiding

  1. Leg de sneetjes ham op een ovenplaat en laat 30 minuten bakken op 180 °C.
  2. Presenteer de mozzarellaballetjes met de kerstomaatjes op een schaal.
  3. Versier het geheel met basilicumblaadjes en bestrooi met de crumble van gedroogde ham.
  4. Werk af met de Vandemoortele® Vinaigrette met Olijfolie.

Olijfolie Vinaigrette

Zuiders temperament. Deze zachte limited edition vinaigrette geeft al je mediterrane klassiekers...

Meer info

Twist

Geen zin in een volledig gerecht? Steek de tomaat-mozzarella op een stokje en je hebt een heerlijk aperitiefhapje!

Tomaat mozzarella - Tomate mozzarella

Ook lekker

Alle recepten
Wrap spicy chicken

Spicy Chicken

Of je nu van vlees, vis of groentjes houdt, wraps gaan er altijd in en je kunt ze beleggen met zowat álles! Wat dacht je van een...

Courgette & Roll

Courgette & roll

Met courgette kun je alle kanten uit: ze zijn heerlijk op de grill of in de oven, maar komen net zo goed tot hun recht in een...

Avocado sunshine

Avocado sunshine

Avocado’s zitten vol voedingsstoffen zoals vitamine B, C, E en K én bevatten ook nog eens veel magnesium, kalium, zink en ijzer....