Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

That’s ammmore!

tomaatmozza

Tomaat-mozzarella mag dan wel een klassieker zijn, vervelen doet de combinatie nooit. Zeker met de juiste afwerking kun je dit gerecht naar een ongezien niveau tillen. Wat lekkere vinaigrette met olijfolie en een crumble van gedroogde ham erbij en je hebt ammmore!

Ingrediënten

Aantal personen 4

200 g
mozzarellaballetjes
200 g
kersentomaatjes
Basilicum
Gedroogde ham
Vandemoortele Vinaigrette met Olijfolie

Bereiding

  1. Leg de sneetjes ham op een ovenplaat en laat 30 minuten bakken op 180 °C.
  2. Presenteer de mozzarellaballetjes met de kerstomaatjes op een schaal.
  3. Versier het geheel met basilicumblaadjes en bestrooi met de crumble van gedroogde ham.
  4. Werk af met de Vandemoortele® Vinaigrette met Olijfolie.

Twist

Geen zin in een volledig gerecht? Steek de tomaat-mozzarella op een stokje en je hebt een heerlijk aperitiefhapje!