Ingredients
Aantal personen 4
Marinade:
3
el
witte wijnazijn
1
el
suiker
Slaatje:
1
radicchio
1
rode ui
¼ rode kool
1
komkommer
500
g
tofu
2
el
sojasaus
1
granaatappel
250
g
witte rijst
1
bussel
bieslook
Bereiding
Marinade:
- Meng de ingrediënten van de marinade door elkaar.
Slaatje:
- Snij de rode kool in sliertjes en laat die 1 uur marineren in de marinade.
- Snij de radicchio in fijne reepjes en de rode ui in ringetjes.
- Snij de komkommer met een dunschiller in slierten.
- Snij de tofu in blokjes.
- Bak de tofu krokant in de olie en blus met sojasaus.
- Kruid af met peper en zout.
- Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
- Schik alles in een kommetje en werk af met granaatappelpitjes, verse bieslook en vinaigrette.