Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

Frisse aardappelsalade met komkommer en radijs

Aardappelsalade - Salade de pomme

Bestaat er een betere salade dan een salade gemaakt van aardappelen? Neen! Aardappelsalade is dan ook de favoriete side dish op menig barbecue. Als je je aardappelsalade bovendien nog wat pimpt met knapperige groentjes én onze Vandemoortele mayonaise, zal echt niemand eraan kunnen weerstaan!

Ingrediënten

Aantal personen 4

400 g
gekookte aardappelen
4 eitjes
, hardgekookt
100 g
gekookte erwten
100 g
kerstomaten
1 komkommer
8 radijzen
Krulsla, voor garnering
Rode peperbollen

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen, eitjes en kerstomaatjes in partjes.
  2. Snijd de komkommer en de radijzen in schijfjes.
  3. Meng de mayonaise onder de aardappelpartjes en dresseer ze mooi op een bord. Werk af met de gesneden groenten, de sla en de eitjes.
Mayonaise met ei - Mayonnaise aux oeufs

Mayonaise met ei

Geliefde klassieker. De mayonaise met ei van Vandemoortele® wordt niet alleen gemaakt volgens een traditioneel Belgisch...

Meer info

Twist

Grote honger? Serveer de aardappelsalade dan met wat garnalen en je hebt een volwaardige lunch!

Garnalen - crevettes

Ook lekker

Alle recepten
Aardappeltjes in de oven - Pommes de terre au four

Aardappeltjes in de oven 

Met aardappelen kun je de lekkerste gerechten bereiden: puree, frietjes, gekookte patatjes, … Deze knollen vormen al sinds de 16e...

Gebraiseerde seizoensgroenten - Légumes braisés

Gebraiseerde seizoensgroenten

Braiseren of smoren is een techniek waarmee je onder meer groenten en vlees boterzacht klaarmaakt. Vooral voor vezelrijke...

Geroosterde trostomaatjes -  Tomates de vigne grillées

Trostomaatjes in de oven 

Kleine tomaatjes die je met tak en al koopt? Dat zijn trostomaatjes. Trostomaatjes hebben een vollere smaak dan die van gewone...