Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

Couscous met een twist

TIME FOR SALAD VIN LIMOEN KOMKOMMER

Bij een barbecue als side dish, of gewoon als volwaardig hoofdgerecht: een couscoussalade is altijd een goed idee! Zeker in combinatie met wat zomerse ingrediënten tover je in een mum van tijd een fris en eenvoudig gerecht op tafel.

Ingrediënten

Aantal personen 4

1 komkommer
125 g
couscous
Kippenbouillon
1 granaatappel
50 g
platte peterselie
Vandemoortele Limoen vinaigrette

Bereiding

  1. Snij de komkommer overlangs in zeer fijne sneetjes en presenteer ze in een schaal.
  2. Kook de couscous in de kippenbouillon.
  3. Meng de vinaigrette en de granaatappelpitten onder de couscous.
  4. Dresseer de couscous over de komkommer en garneer met wat peterselie.

Twist

Maak kleine komkommerrolletjes gevuld met couscous op een stokje en je hebt een heerlijk aperitiefhapje!