Ollie koos voor jou: Multi-cooking Olie
Multi-cooking Olie is hittebestendig en daarom raad ik je deze olie aan als je warme marinades wil maken. Zo geef je extra smaak aan vlees, vis of andere bereidingen.
Waarom raadt Ollie dit aan?
Multi-cooking Olie verenigt het beste van drie plantaardige oliën: maïsolie (zachte smaak), koolzaadolie (Omega 3) en zonnebloemolie. Bovendien is de olie enorm veelzijdig en kun je hem in zowat alle warme gerechten gebruiken. Wil je je vlees of vis extra mals laten worden? Laat de marinade dan extra lang intrekken in de koelkast.
Wat zijn de gezondheidsvoordelen van deze olie?
Multi-cooking olie is 100% plantaardig en past dus perfect in een gezonde, evenwichtige levensstijl. De olie is rijk aan onverzadigde vetzuren. Onverzadigd vet levert ook essentiële vetzuren zoals Omega 3, die afkomstig is uit de koolzaadolie. Omega 3 draagt bij tot de instandhouding van het normale cholesterolgehalte in het bloed.