Ingrediënten
Aantal personen 4
4
      
                
            zachte wraps
      
        
        
      500
      
                
            g
      
        
        (gemengd) gehakt
1
      
                
            ei
      
        
        
      3
      
                
            el
      
        
        paneermeel
1
      
                
            el
      
        
        ras-el-hanout
1
      
                
            fijngehakte rode ui
      
        
        
      2
      
                
            el
      
        
        fijngehakte peterselie
1
      
                
            el
      
        
        Vandemoortele® Multi-Cooking olie
2
      
                
            el
      
        
        sesamzaad
2
      
                
            tomaat
      
        
        
      1
      
                
            komkommer
      
        
        
      peper en zout
sap van 1 citroen
rucola
Vandemoortele® Yogorette Look
Bereiding
Gehakballetjes:
- Voeg het ei, het paneermeel, de ras-el-hanout, de peterselie en de rode ui bij het gehakt.
 - Rol balletjes van het gehaksmengsel en bak die mooi bruin in een pan met de multi-cooking olie.
 
Wraps:
- Rooster de wraps.
 - Snij de tomaten in fijne blokjes en maak slierten van de komkommer.
 - Marineer de groentjes met citroensap en kruid naar smaak met peper en zout.
 - Beleg de wraps en werk af met sesamzaadjes, rucola en de look yogorette.