Ingredients
Aantal personen 4
4
zachte wraps
500
g
(gemengd) gehakt
1
ei
3
el
paneermeel
1
el
ras-el-hanout
1
fijngehakte rode ui
2
el
fijngehakte peterselie
1
el
Vandemoortele® Multi-Cooking olie
2
el
sesamzaad
2
tomaat
1
komkommer
peper en zout
sap van 1 citroen
rucola
Vandemoortele® Yogorette Look
Bereiding
Gehakballetjes:
- Voeg het ei, het paneermeel, de ras-el-hanout, de peterselie en de rode ui bij het gehakt.
- Rol balletjes van het gehaksmengsel en bak die mooi bruin in een pan met de multi-cooking olie.
Wraps:
- Rooster de wraps.
- Snij de tomaten in fijne blokjes en maak slierten van de komkommer.
- Marineer de groentjes met citroensap en kruid naar smaak met peper en zout.
- Beleg de wraps en werk af met sesamzaadjes, rucola en de look yogorette.