Ingredients
Aantal personen 4
Vandemoortele® Multicookingolie
120
g
bulgur
3
wortelen
1
courgette
6
grote champignons
2
knoflookteentjes
1
takje rozemarijn
8
vleestomaten
100
g
Parmezaanse kaas
Peper en zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C. Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de wortels, courgette en champignons in zeer kleine blokjes en snipper de look fijn. Verwarm 1 eetlepel olie in een grote pan en fruit de knoflook samen met de rozemarijn gedurende 1 minuut op middelhoog vuur. Voeg de gesneden groenten toe en bak ze beetgaar in 4 à 5 minuten.
- Meng in een grote kom de bulgur, gebakken groenten en Parmezaanse kaas en breng op smaak met peper en zout.
- Snijd de bovenkant van de tomaten, lepel de binnenkant eruit en leg de uitgeholde tomaten in een grote ovenschaal.
- Vul vervolgens de tomaten met het mengsel van groenten, bulgur en Parmezaanse kaas.
- Plaats de hoedjes terug op de gevulde tomaten en bak gedurende 35 minuten in de oven.