Zoek

Stoemp met tuinkruiden

Met aardappelen kan je alle kanten op. En met een smeuïge puree maak je echt iedereen blij. De standaard kruiding met peper, zout en nootmuskaat kennen we allemaal. Maar voeg wat meer smaak toe met verse kruiden recht uit de tuin. Heerlijk! 

Ingrediënten

Aantal personen 4

Vandemoortele® Olijfolie Extra Vierge
800 g
aardappelpuree
1 schoteltje
kervel
1 bundel
bieslook
1 bosje
 platte peterselie
1 potje
 basilicum
Peper en zout

Bereiding

  1. Meng de tuinkruiden en de olijfolie met een mixer.
  2. Schep alles door de puree en kruid af met peper en zout.
  3. Versier met enkele losse kruidentakjes.
Vandemoortele olijfolie extra vierge - Vandemoortele huile d'olive extra vierge

Olijfolie Extra Vierge

De ideale manier om je warme én koude bereidingen af te werken? Extra Vierge Olijfolie van Vandemoortele® natuurlijk! Ontdek...

Meer info

Twist

Varieer erop los! Met dille bijvoorbeeld.

Dille - l'Aneth