Ingredients
Aantal personen 1
Vandemoortele® Arachideolie
Vandemoortele® Vinaigrette met Fijne Kruiden
1
halve puntpaprika
1
halve courgette
1
tros kerstomaatjes
1
pastinaak
1
lookbol
Rucola
Platte peterselie
Bieslook
Verse oregano
Kleine blaadjes zuring of jonge sla
20
g
Parmezaan
Cayennepeper, paprika, peper en zout
Kipfilet
Bereiding
- Snij de courgette in plakjes en de puntpaprika in stukjes. Besprenkel de courgette en puntpaprika met de olie en rooster ze op een grillplaat/in een grillpan.
- Verwarm de oven tot 180°C. Vet een ovenschaal in met de olie en leg hier de gewassen lookbol en pastinaak in. Laat 30 tot 45 minuten garen in de oven.
- Pel de lookbol en snij in stukjes. Bestrooi met fleur de sel, paprikapoeder en cayennepeper.
- Wentel de kerstomaatjes met steeltje door de olie en bestrooi met fleur de sel en warm zo’n 3 minuten op in de oven.
- Snij de kipfilet in kleine stukjes en kruid af met peper en zout. Rooster de stukjes kipfilet op een grillplaat/in een grillpan.
- Lepel de vinaigrette op het bord en smeer open.
- Schik de lauwe groenten en kip op het bord. Werk af met verse kruiden, bieslookstaafjes en krullen Parmezaanse kaas.