Zoek

Gegrilde groene asperges, zalm en granaatappelpitjes

Draai de volumeknop helemaal open en dans naar je keuken! Met dit gerecht breng je meteen sfeer aan tafel. De bijzondere combinatie tussen groene asperges en granaatappel zorgt vast en zeker voor een sfeervolle maaltijd.

Ingrediënten

Aantal personen 4

Vandemoortele® Vinaigrette Yogorette Fijne Kruiden
1 kg
groene asperges zonder harde delen
30 ml
 Vandemoortele ® Arachideolie
100 g
granaatappelpitjes
20 g
parmezaanse kaasschilfers
280 g
gerookte zalm in plakjes
2 lente-uitjes
fijngehakt
1 handvol
verse dille en peterselie
1
snuifje zout
1
snuifje gemalen peper

Bereiding

  1. Verhit een grillpan of de bbq en grill de asperges tot ze mooi bruin en gaar zijn. 
  2. Neem de asperges van de grill en besprenkel ze met arachideolie en zout. 
  3. Leg de asperges op de borden en dresseer met granaatappelpitjes, parmezaanse kaasschilfers, gerookte zalm, lente-ui en de verse kruiden. 
  4. Werk af met vinaigrette en wat gemalen peper. Smakelijk!
Yogorette

Vinaigrette Yogorette Fijne Kruiden

Een smaakvol extraatje. Verfijnde, zachte vinaigrette met yoghurt en toch boordevol smaak.

Meer info

Twist

Maak dit gerecht wat meer vullend door krielaardappeltjes toe te voegen.