Zoek

Flatbread met geroosterde tomaatjes

Een smaakvolle lunch die snel op tafel staat? Deze flatbreads lust iedereen! Varieer met verschillende geroosterde groenten en voeg zoveel look yogorette toe als je wil. Serveer je de flatbreads liever als aperitiefhapje? Snij ze dan in hapklare stukjes en presenteer ze op een mooie aperoplank.

Hippe Dips
30 minuten

Ingredients

Aantal personen 4

4
flatbreads
500
g

trostomaatjes

2
rode uien

Peper en zout

Een handvol basilicum

2
el

pijnboompitten

1
el

Vandemoortele® Multi-Cooking olie

Vandemoortele® Yogorette Look

Bereiding

  1. Rooster de flatbreads in de oven.
  2. Besprenkel de trostomaten en de gesneden ui met de multi-cooking olie en kruid naar smaak met peper en zout. 
  3. Giet wat look yogorette over de flatbreads.
  4. Schik de geroosterde tomaatjes en ui op de flatbreads en werk af met de pijnboompitten en wat basilicum.