Ingrediënten
Aantal personen 4
1
      
                
            kopje
      
        
        sushirijst
150
      
                
            g
      
        
        tonijn
1
      
                
            avocado
      
        
        
      1
      
                
            komkommer
      
        
        
      1
      
                
            stengel
      
        
        pijpajuin
12
      
                
            radijzen
      
        
        
      1
      
                
            chilipepertje
      
        
        
      1
      
                
            el
      
        
        sesamzaadjes
1
      
                
            el
      
        
        verse koriander
1
      
                
            el
      
        
        verse munt
Vandemoortele® Yogorette Spicy
Bereiding
- Kook de sushirijst volgens de instructies op de verpakking.
- Snij de avocado en de komkommer in stukjes. Snij de radijsjes in flinterdunne schijfjes.
- Dresseer de poke bowl in een kommetjes: begin met de sushirijst en voeg daarna de groentjes toe.
- Besprenkel met de spicy yogorette en de sesamzaadjes. Werk af met de koriander, munt en pijpajuin.
 
            