Zoek

Groene omelet met tuinkruiden

Niets zegt toch meer “lente” dan de heerlijke smaak van knapperig gebakken asperges? Verwerk de fijne groene asperges in een groene omelet voor een stevig ontbijt, een lekker luie brunch op zondag of een gezonde lunch. Heb je zelf een kruidentuintje? Laat je helemaal gaan met die zelfgekweekte kruiden.

Echte Smaakmakers
20 minuten

Ingredients

Aantal personen 4

Vandemoortele® Multicookingolie

5

groene asperges

4

eieren

4

eetlepels halfvolle melk

1
el

geraspte kaas

Verse groene tuinkruiden (tijm, basilicum, bieslook, peterselie), gesnipperd

Peper en zout

Rode peperbolletjes

Bruin brood

Veldsla

Bereiding

  1. Bak de asperges beetgaar in de olie. Klop de eieren los met de melk en voeg er de geraspte kaas aan toe. Kruid af met peper en zout en de fijngesneden tuinkruiden.
  2. Giet het eimengsel bij de asperges en bak verder. Werk af met rode peperbolletjes.
  3. Serveer met bruin brood en veldsla.

Twist

Geen groene asperges? Met witte asperges is deze omelet even lekker!