Zoek

Verrassend fruitig: gegrilde watermeloen, blauwe besjes en feta

Watermeloen en grillen, twee woorden die je doorgaans niet in dezelfde zin tegenkomt. Zonde, want het is een originele combinatie die je smaakpapillen niet snel zullen vergeten.

 

Time for Tapas
10 minuten

Ingredients

Aantal personen 2

Vandemoortele® Yogorette  Fijne Kruiden

Vandemoortele® Arachideolie

12
driehoekjes watermeloen (zonder schil)

Tijm

125
g

verkruimelde feta

125
g

bosbessen (of ontpitte rode kersen)

Enkele muntblaadjes

Bereiding

  1. Snij de watermeloen in gelijke driehoekjes en steek die op een lange prikker.
  2. Gril de watermeloenbrochettes in de arachideolie, samen met wat verse tijmblaadjes.
  3. Schik de gegrilde watermeloen in een schaal en strooi er de besjes over.
  4. Verkruimel de feta en dresseer over het gerecht.
  5. Werk af met wat yogorette, peper, zout en versneden munt. Versier met enkele blaadjes munt.

Twist

Zin in een krokante touch? Voeg wat pistachenootjes toe.

Ook lekker