Zoek
Tortillakrokantjes - Croustillants de tortilla

Tortillakrokantjes: genieten van de eerste tot de laatste krak

Tortillakrokantjes - Croustillants de tortilla

Heb je een verrukkelijke salsa of guacamole staan, maar ontbreek je nog iets om mee te dippen? Maak dan zélf tortillachips. Veel lekkerder dan wat je in de winkel koopt, én je kunt naar hartenlust variëren met kruiden. In dit recept kiezen we voor rozemarijn en zeezout, maar laat je culinaire fantasie gerust de vrije loop!

Fijne Krokantjes
10 minuten

Ingredients

Aantal personen 4

2
el

Vandemoortele® Arachideolie

1

tortillawrap, multigranen

rozemarijn

grof zeezout

Bereiding

  1. Verwarm je over voor op 200°C.
  2. Snijd de tortillawrap in kleine driehoekjes en leg ze op een bakplaat met bakpapier zodat de stukjes elkaar niet overlappen.
  3. Bestrijk de stukjes tortilla met de arachideolie.
  4. Bestrooi ze met fijngehakte rozemarijn en grof zeezout.
  5. Laat de tortillakrokantjes zo’n vijf minuten bakken in de oven totdat ze lichtbruin en knapperig worden.
  6. Serveer ze met je favoriete dip.

Twist

Vervang de rozemarijn in het recept door Parmezaanse kaas voor extra cheesy krokantjes!
Parmezaan met schraper - Parmesan avec grattoir

Ook lekker