Overslaan en naar de inhoud gaan
Zoek

Verrassende snack: miniburger van kroepoek met garnaaltjes en krab

miniburger van kroepoek met garnaaltjes en krab

Zin om eens iets anders dan gewoon chips te serveren bij het aperitief? Dan zijn deze burgers van kroepoek met garnalen en krab een goed idee. Heel eenvoudig om te maken en toch verrassend!

Ingrediënten

Aantal personen 4

Vandemoortele® Mayonaise met ei
3 krabsticks
100 g
garnaaltjes
1 selderstengel
1 halve komkommer
Dille
Srirachasaus
Peper en zout
Rode pepertjes
Kroepoek

Bereiding

  1. Snij de komkommer, de selder en de krabsticks in fijne stukjes en meng ze samen met de garnaaltjes onder de mayonaise.
  2. Breng het mengsel op smaak met de dille, Srirachasaus, de rode pepertjes en wat peper en zout.
  3. Beleg de kroepoek tot slot met het mengsel en leg er nog een kroepoek bovenop.
Mayonaise met ei - Mayonnaise aux oeufs

Mayonaise met ei

Geliefde klassieker. De mayonaise met ei van Vandemoortele® wordt niet alleen gemaakt volgens een traditioneel Belgisch...

Meer info

Twist

Ben je meer voor rivierkreeftjes? Gebruik ze dan in de plaats van de garnaaltjes!

Ook lekker

Alle recepten
Crispy fishburger van aubergine

Fish-a-licious: crispy fishburger van aubergine

Gek op de fishburger in je favoriete fastfoodrestaurant? Dan zal deze aubergineburger met makreel je zeker en vast ook smaken....

Pittige burger met rode biet

Verrukkelijk vegetarisch: pittige burger met rode biet

Vind je rode biet erg lekker, maar weet je niet goed hoe je de groente nu juist in je gerechten moet verwerken? Dan is dit recept...

Spicy veggieburger met koriander

Pikant plezant: spicy veggieburger met koriander

Ben je vegetariër en mag het voor jou weleens wat pikanter? Of heb je je gewoon besloten om wat minder vlees te eten en ben je op...