Zoek

Spaghetti met olie/knoflook en verse kuiden

Soms moet het snel gaan, net op het moment dat je bijna niets meer in huis hebt. In weinig tijd en met weinig ingrediënten een smaakbom creëren? Ja hoor, deze heerlijke pasta kan als snelle lunch, maar even goed wanneer je ’s avonds geen zin hebt om uitgebreid te koken. Smakelijk!

Echte Smaakmakers
20 minuten

Ingredients

Number of persons 2

100
ml
Vandemoortele® Olijfolie Extra Vierge
200
g
spaghetti 
2
teentjes knoflook 
1
rode peper 
10
takjes verse peterselie 
100
g
Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. Kook de pasta 'al dente' (beetgaar).
  2. Snipper de knoflook fijn en stoof samen met rode peper in de olie.
  3. Giet de pasta af en roer er de knoflookolie door.
  4. Serveer in diepe borden en garneer met wat peterselie en geraspte Parmezaanse kaas.

Twist

Liever wat groenten erbij? Serveer met ovengebakken kerstomaatjes.