Ingredients
Number of persons 4
Bereiding
- Hak de koriander, de munt, de rode chilipeper en het lente-uitje fijn.
- Doe de kikkererwten en de maïs in een blender en mix tot een smeuïg geheel. Meng er de fijngehakte kruiden en de helft van het paneermeel onder.
- Breng het mengsel op smaak met komijn, currypoeder en wat peper en zout.
- Voeg het limoensap toe en laat het mengsel tien minuten opstijven.
- Vorm burgers van het mengsel.
- Wentel de burgers door de rest van het paneermeel, en laat ze een halfuur rusten in de koelkast.
- Bak de burgers goudbruin in de oliemengeling voor warme bereidingen.
- Snij de radijzen in flinterdunne schijfjes en meng ze onder de mayonaise.
- Snij de broodjes open en beleg met de veggieburgers en de radijzenmayonaise.
- Leg nog wat extra schijfjes radijs op de mayonaise.
- Snij nog wat lente-uitjes overlangs en leg ze in water zodat ze mooi opkrullen, en werk de burgers ermee af.