Vandemoortele presenteert

Drie nieuwe kookoliën

Maak kennis met drie nieuwe kookoliën voor al je warme bereidingen. Ze zijn alle drie een mengsel van 100% plantaardige oliën op basis van High Oleïc Zonnebloemolie. Ontdek zelf de vele toepassingen en de enorme rijkdom van olie, elke keer opnieuw.

Vandemoortele olie Bakken & Braden

Deze olie kan je goed verhitten tot hoge temperaturen, daardoor kan je je vlees perfect dichtschroeien, zonder dat het aan de pan blijft kleven. Zo krijgt het een heerlijk goudbruin korstje en blijft het toch lekker mals vanbinnen. Dankzij het natuurlijke boteraroma, komt de smaak van je vlees mooi tot zijn recht. Bovendien spat het minder (*) tijdens het bakken.

Tip: voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.
(*) In vergelijking met andere 100% plantaardige oliën.

>> Bekijk de video

Vandemoortele olie Stoven & Bakken

Vandemoortele olie Stoven & Bakken is speciaal ontwikkeld om groenten te stoven en grillen en om vis te bakken. Door de neutrale smaak van de olie behouden de ingrediënten hun pure smaak. En ze blijven niet aan de pan kleven. Bovendien spat deze olie ook minder (*) – handig tijdens het bakken.

Tip: voor een optimaal resultaat: goed schudden voor gebruik.
(*) In vergelijking met andere 100% plantaardige oliën.

>> Bekijk de video

Vandemoortele olie Zoete Keuken

Vandemoortele olie Zoete Keuken is ideaal om heerlijke pannenkoeken, cakes en koekjes te bakken. Ze is vloeibaar en dus handig in bereik. Ze geeft extra luchtigheid aan je beslag. Als je recept 100g boter of margarine aangeeft, kan je dit vervangen door 90 ml olie.

>> Bekijk de video

Kookoliën

Koude bereidingen, warme bereidingen, salades, pasta’s, marinades, …  Met wat creativiteit maak je van elk gerecht een lekkernij. Wat je ook in gedachten hebt, onze oliën zullen je daar zeker bij helpen. We delen graag onze kennis en geven je handige tips. Zo kook je nog gevarieerder en geïnspireerder. We wensen je alvast veel succes met je bereidingen.