Ingrediënten

  • 2 theelepels Vandemoortele Zonnebloemolie
  • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode chilipeper
  • 1 ui
  • ½ theelepel komijn
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Sap van 1 limoen
  • Zout

Bereidingswijze

  1. Snij de peper open en verwijder de zaadjes. Doe dan de rode peper (zonder zaadjes)in de blender of keukenmachine en mix tot een gladde saus. 
  2. Hak de ui en knoflook en roer ze samen met de gemixte rode peper, de komijn, paprikapoeder en limoensap door de tomatenblokjes. 

Tip: Je kan ook een theelepel rode wijnazijn toevoegen als je van een beetje zuur houdt

Het beste van 3 oliën in één fles.

Culinaire Multi-cooking olie

Maak het jezelf gemakkelijk met Vandemoortele Culinaire Multi-cooking olie, een olie die geschikt is voor elke bereiding. Culinaire Multi-cooking olie  is een mengeling van drie plantaardige oliën. Met maïsolie voor een zachte smaak, koolzaadolie die Omega 3 bevat en zonnebloemolie die rijk is aan Omega 6. Past heerlijk goed bij zowel koude als warme bereidingen met groenten en vis, of als basis van een vinaigrette.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
1L