Ingrediënten

  • 2 theelepels Vandemoortele Zonnebloemolie
  • 1 blik tomatenblokjes (400 g)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode chilipeper
  • 1 ui
  • ½ theelepel komijn
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Sap van 1 limoen
  • Zout

Bereidingswijze

  1. Snij de peper open en verwijder de zaadjes. Doe dan de rode peper (zonder zaadjes)in de blender of keukenmachine en mix tot een gladde saus. 
  2. Hak de ui en knoflook en roer ze samen met de gemixte rode peper, de komijn, paprikapoeder en limoensap door de tomatenblokjes. 

Tip: Je kan ook een theelepel rode wijnazijn toevoegen als je van een beetje zuur houdt

Je ideale partner.

Zonnebloemolie

Vandemoortele Zonnebloemolie is een veelzijdige olie. Je kan deze gebruiken voor zowel koude als warme bereidingen. Ideaal voor vis- en groentegerechten, marinades, pasta’s en koude bereidingen zoals vinaigrettes. Deze olie is 100% plantaardig en brengt de smaak van je ingrediënten optimaal tot hun recht. Rijk aan Omega 6 en vitamine E.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
1L