Ingrediënten

4 porties:

  • 175 ml Vandemoortele Arachideolie
  • 4 eetlepels ketjap
  • 3 eetlepels honing
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 eetlepel gember, fijngesneden
  • 1 theelepel grofgemalen zwarte peper
  •  

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten in een grote kom. 
  2. Leg de stukken vlees minstens 4 uren in de marinade, zodat de smaak er goed in kan trekken. 
  3. Leg daarna het gemarineerde vlees op de barbecue of grill.
Je beste grill-wokvriend.

Arachideolie

Wil je wokken of grillen? Dan is deze olie ideaal. Kan verhit worden tot 220°, waardoor je de ingrediënten een extra krokant laagje geeft. Deze olie is 100% plantaardig en heeft een subtiele notensmaak. Met Vandemoortele Arachideolie komt de smaak van je gerechten mooi tot zijn recht.

Allergenen: Arachide (aardnoten)
Lees meer Beschikbaar in:
1L