Ingrediënten

4 porties:

  • 175 ml Vandemoortele Arachideolie
  • 4 eetlepels ketjap
  • 3 eetlepels honing
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 eetlepel gember, fijngesneden
  • 1 theelepel grofgemalen zwarte peper
  •  

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten in een grote kom. 
  2. Leg de stukken vlees minstens 4 uren in de marinade, zodat de smaak er goed in kan trekken. 
  3. Leg daarna het gemarineerde vlees op de barbecue of grill.
Je ideale partner.

Zonnebloemolie

Vandemoortele Zonnebloemolie is een veelzijdige olie. Je kan deze gebruiken voor zowel koude als warme bereidingen. Ideaal voor vis- en groentegerechten, marinades, pasta’s en koude bereidingen zoals vinaigrettes. Deze olie is 100% plantaardig en brengt de smaak van je ingrediënten optimaal tot hun recht. Rijk aan Omega 6 en vitamine E.

Allergenen: Geen
Lees meer Beschikbaar in:
1L