Ingrediënten

  • Rucola
  • Tonijnsteak*
  • Venkel
  • Hamburgerbroodje met zonnebloempitten
  • Vandemoortele vinaigrette Thousand Islands

* bij voorkeur tonijn die voortkomt uit duurzame visvangst

Bereidingswijze

  1. Grill de tonijnstick kort
  2. Snij de venkel in dunne schijfjes
  3. Drapeer wat rucola, de tonijnsteak en een paar schijfjes venkel tussen het hamburgerbroodje met zonnebloempitten.
  4. Werk af met wat Vandemoortele vinaigrette Thousands Islands voor de finishing touch en smullen maar!

Thousand Islands

Met Thousand Islands waait er meteen een Zuiderse wind door de keuken. Deze vinaigrette met een licht gekruide, zoet-zure smaak past perfect bij een breed gamma aan salades. Thousand Islands lijkt gemaakt voor bereidingen op basis van Italiaanse kazen, aardappelen en olijven. In combinatie met zeevruchten, tonijn of asperges trakteert deze vinaigrette de smaakpapillen op het heerlijke gevoel van vakantie.

Allergenen: ei, soja, tarwe (gluten), mosterd
Lees meer Beschikbaar in:
450ml